ЖУРИ

Ангел Георгиев – Преподавател и Основател на образователната платформа Знам.бе
Анджела Иванова – съосновател на ЛАМ’ОН, носител на награда за лидери в производството – EIT LEADERS, Forbes 30 под 30 и Дарик „40 до 40“
Асен Асенов – Председател на Обществения съвет на БДВО и директор „Корпоративни комуникации“ на ПОК „Доверие“ с повече от 20 години опит в сферата на връзките с обществеността, корпоративните комуникации, маркетинг и реклама.
Георги Малчев има почти четвърт век бизнес и маркетинг опит – като основател на компании, като мениджър и директор, като член на съвета на директорите. В момента е управляващ съдружник в агенцията за интегриран дигитален маркетинг Xplora.bg, с клиенти сред топ 3 в сектора си. Георги е управляващ съдружник и в Xplora.Academy, където има много безплатни ресурси по дигитален маркетинг, както и Цялостна програма по дигитален маркетинг, водена от практици, като всеки модул допълва и надгражда предходния.
Гергана Станчева – съосновател на ЛАМ’ОН, Forbes 30 под 30 и Дарик „40 до 40“
Даниел Пенев – журналист, маркетинг специалист, редактор и автор на книгите „Хората, които променят България“ и “ От нас зависи – 50 порции храна за размисъл “
Деница Томова – Мениджър проекти в Дарик радио и ръководител на проект „40 до 40“
Десислава Василева – ПР и медиен експерт, основател на новинарския портал Еспресо Нюз и рекламната агенция Idea PR & Advertising
Димитър Найденов – Мениджър „Корпоративни въпроси“, JTI България
Лазар Радков превърна над 500 тона капачки от пластмасови бутилки в живот, в усмивки, в щастие. Вече няма болница, в която кувьозите да са от миналия век. А чудесата на капачките за бъдеще продължават. Първата неонатална линейка за бебета в риск от благотворителната кампания вече е факт през 2021 година и спасява животи.
Петър Нефтелимов е биотехнолог, биопредприемач и МВА по образование. Влезе в класацията ,,40 до 40‘‘ за успели хора в България. Основател на медията за практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com. СЕО на биотехнологичния стартъп ,,Цвете в епруветка‘‘, който се стреми към намаляването на площите за рязан цвят, които могат да се използват за изхранване на населението, което постоянно расте в световен аспект. Петър отговаря за социалните канали на JAMBA Bulgaria and Run2Gether Bulgaria. Ментор и лектор на различни събития.
Доц. д-р Стефан Серезлиев – работи в сферата на професионалната практика и образованието по интегрирани маркетингови комуникации, брандинг, реклама, визуални комуникации и дизайн повече от 20 години.
Янка Трачук – Член на УС на Фондация „Сошъл Фючър“, бакалавър „Пластични изкуства и архитектура“ и магистър по „Пространствен дизайн“. Застъпник за правата на хората с различни възможности и тяхната интеграция. Предприемач.